slider3
Πιατέλα Ορεκτικών
4 Μαΐου 2015
1
Χαλκιδικής γεύσεις στο Μουσείο της Ακρόπολης 2014
3 Ιουνίου 2015

Αυγά με σπανάκι και γλυκοπικάντικες πιπεριές γεμιστές με τυρί

slider3

Είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που μπορεί να συνδυάζει απλά συστατικά, όμως το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει…

 

1-2 μερίδες

Συστατικά:

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

3 αυγά

2 κουταλιές σούπας γιαούρτι

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

½ φλιτζάνι χοντροκομμένο φρέσκο σπανάκι

3-4 φύλλα βασιλικού

4-5 γλυκοπικάντικες πιπεριές γεμιστές με τυρί

1 κουταλάκι του γλυκού μπαχαρικά(ρίγανη, μαϊντανό, μαντζουράνα, θυμάρι και σκόρδο σε σκόνη)

Προετοιμασία:

Σε ένα μπολ ρίξτε τα αυγά, το γιαούρτι και το αλάτι και αναμείξτε, προσθέστε το σπανάκι και το βασιλικό. Τοποθετείστε, το τηγάνι με το ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά. Ρίξτε το μίγμα των αυγών στο τηγάνι, προσθέστε τις γλυκοπικάντικες πιπεριές με τυρί και τα μπαχαρικά. Χαμηλώστε την φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή, σκεπάστε με το καπάκι και μαγειρέψτε για περίπου 4-5 λεπτά.

.